روابط عمومی/آغاز مرحله اول عملیات واکسیناسیون فلج اطفال از 5 اسفند در استان سیستان وبلوچستان...تمامی کودکان (ایرانی وغیر ایرانی)باید قطره فلج اطفال را دریافت کنند.
مرحله اول واکسیناسیون فلج اطفال از 5 اسفند در سراسر استان سیستان وبلوچستان آغاز خواهد شد وتا 8 اسفند ادامه خواهد داشت.
 ١٠:٥٤ - 1396/12/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
اولین همایش استانی آموزش وسلامت عابران پیاده با رونمایی از دوطرح سفیر سلامت همیار پلیس وسفیر سلامت سرباز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان برگزار گردید.
 ١٢:٢٨ - 1396/11/25 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
نیمی از 21 پروژه بهداشتی ودرمانی شهرستان مهرستان مصوب سفر مقام عالی وزارت به استان سیستان وبلوچستان به بهره برداری رسیده است.
 ٠٨:٣٠ - 1396/11/25 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان
نشست منطقه ای سلامت زندانیان با حضور جمعی از مسئولین در زاهدان برگزار شد ودر این مراسم از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل مشارکت در ارائه خدمات سلامت به زندانیان تقدیر شد.
 ٠٧:٤٨ - 1396/11/24 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/دومین سخنرانی علمی به زبان انگلیسی با موضوع تغذیه در بیماریهای قلبی وعروقی وهیپرلیپیدمی
به اطلاع کلیه اساتید ارجمند ،دانشجویان وهمکاران بزرگوار می رساند دومین جلسه سخنرانی علمی به زبان انگلیسی با موضوع (تغذیه در بیماریهای قلبی وعروقی وهیپر لیپیدمی) در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار می گردد.
 ١٣:٤٣ - 1396/11/18 - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>