اخبار > روابط عمومی/حضور معاون بهداشتی دانشگاه در روز جهانی بهداشت محیط در جمع خبر نگاران

معاون بهداشتی دانشگاه در روز جهانی بهداشت محیط در جمع خبر نگاران عنوان کرد:
الگوی زیانبار مصرف دخانیات وقلیان با 10 درصد جمعیت مصرف کننده زنگ خطر جدی تشدید بیماریهای قلبی و انواع سرطانها

بیش از 10درصدجمعیت کشورمصرف کننده دخانیات هستند که در این میان الگوی مصرف قلیان ودخانیات زنگ خطر جدی بحساب می آید.ودخانیات عامل تشدید انواع بیماریها وسرطانهاست.
 به گزارش روابط عمومی دکتر سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه  همزمان با فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط اظهار داشت: سیستان و بلوچستان بعد از بوشهر مقام دوم کشور را در زمینه مصرف قلیان دارد .

وی ادامه داد: اثرات زیانبار دود سیگار و قلیان در زنان بیشتر از مردان است و بروز مشکلاتی نظیر حاملگی خارج از رحم، سقط غیر ارادی و کمبود وزن نوزاد در هنگام تولد در بین زنانی که سیگار می کشند بیشتر از سایر زنان  است.
وی خاطرنشان کرد : دخانیات عامل بروز حدود 13 نوع سرطان می باشد ومصرف  قلیان همانند سیگار می تواند خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی، سکته، افزایش فشارخون، مشکلات بارداری، بیماری های لثه و غیره را افزایش دهد.
وی ضمن تقدیر از دست اندرکاران بهداشت محیط وتبریک روز جهانی بهداشت محیط
  گفت: شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط کنترل دخانیات پاسخی در برابر همه گیری جهانیان معرفی شده است  تا این مساله بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
دکتر طباطبایی ادامه داد : متاسفانه براثر مصرف دخانیات سالانه 6 میلیون نفر در جهان جان خود را از دست می دهند که 600 هزار نفر این افراد مصرف کننده نبوده بلکه تنها در معرض دود دست دوم قرار گرفته اند.
وی افزود: در ایران و سیستان و بلوچستان بیش از 10 درصد جمعیت مصرف کننده دخانیات هستند که در این میان الگوی مصرف قلیان زنگ خطر جدی بحساب می آید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: برای کاهش ابتلا به مواد دخانی باید هم میزان عرضه و هم تقاضا کاهش یابد و برای ریشه کنی جدی این پدیده با عزم ملی ضمن فرهنگ سازی در جامعه برخی خلاء های قانونی نیز با همکاری نهادها برطرفشود.

معاون بهداشتی دانشگاه  با اشاره به اهمیت مبارزه با مواد دخانی گفت مبارزه با دخانیات از برنامه های مهم این دانشگاه است بطوریکه در سه ماه نخست امسال 55 واحد عرضه قلیان در حوزه این دانشگاه پلمپ شده است و ومسئولین این مراکز به دادگاه معرفی شده اند..
وی گفت: با توجه به اهمیت مبارزه با مواد دخانی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط ویژه برنامه های مختلفی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظیر انجام برنامه های ویژه در زندانهای استان ، برنامه های آموزشی برای مدارس، ساماندهی زباله گردها، هماهنگی در مورد پلمپ قلیان سراها انجام خواهد شد

وی اضافه کرد: سامانه 190 پل ارتباطی مسئولین سلامت ومردم است ومردم عزیز میتوانند هرگونه شکایت ،انتقاد وپیشنهاد را از طریق این سامانه اطلاع رسانی نمایند.

لازم به ذکر است:4 مهرماه روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده است.

1395/07/04 ١٢:٤٨ News, Slider, Notifications ١٣٤٠٨

روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
روابط عمومی/ انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت بیلری خاش : ارتقای کمی وکیفی خدمات سلامت درهمه مناطق استان از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/پنجمین جلسه کمیته دانشگاهی کاهش مرگ و میر مادران باردار در معاونت درمان دانشگاه
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه در بازدید از پایگاه سلامت موسی بن جعفر زاهدان : راه اندازی کمیته ارتقای کیفیت خدمات سلامت سطح یک در حوزه بهداشت ، عنصر کلیدی در کسب رضایتمندی مردم
روابط عمومی/تاکید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر توجه به افراد آسیب پذیر ،کودکان کار وزباله گردها به منظور کنترل وریشه کنی هپاتیت ... نظارتهای ویژه وپیشگیرانه بازرسان بهداشت محیط بر آرایشگاههای استان برای کنترل هپاتیت.
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : اجرای دستورالعمل ترویج تغذیه با شیر مادر برای 120 هزار کودک در کلینیک های مشاوره شیردهی ...برنامه فراگیر آموزش روشهای شیردهی به مادران شاغل درحوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ همزمان با سراسر کشور کمپین اطلاع رسانی و غربالگری هپاتیت در بیمارستان های زاهدان اجرا شد
روابط عمومی/ ارائه حدود 7 هزار مشاوره تخصصی رایگان به مبتلایان سوء تغذیه ، دستاوردی نوین در راستای طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/دستاوردهای کمپین اطلاع رسانی وغربالگری سل با مشارکت داوطلبان سلامت ...آموزش پیشگیری از سل به 250 هزار شهروند زاهدانی وشناسایی 21 مسلول در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : علی رغم افزایش موارد حیوان گزیدگی در استان با اقدامات بموقع تیم های بهداشت ودرمان، خوشبختانه مورد مرگ ناشی از هاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نداشتیم.
روابط عمومی/کسب حد نصاب استاندارد کشوری (رسیدن به میزان 25 درصدی زایمان از روش سزارین)وکاهش زایمان درمنزل حاصل مشارکت مردم ومداخلات آموزشی وتخصصی کارشناسان بهداشت ودرمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در سراوان عنوان کرد : نگاه مقام عالی وزارت بهداشت به سیستان وبلوچستان نگاهی با هدف زدودن فقرسلامت از چهره استان است .
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست مشترک با معاون بهداشتی دانشکده ایرانشهر : تاکید بر نقش تعاملی ومشارکتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان دانشگاه مرکز استان بادانشگاههای استان به منظور توسعه سلامت
روابط عمومی/اغذیه فروشی ها و مرغ کنتاکی های شهر زاهدان توسط بازرسان بهداشت محیط زاهدان نظارت شدند.
تقدیر معاون امنیتی وانتظامی استانداری روابط عمومی/از معاون بهداشتی و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل تعامل گسترده با ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه پیشگیری از اعتیاد
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در همایش متمرکز حج تمتع استان عنوان کرد : خود مراقبتی مهمترین راه پیشگیری از بیماریهای حجاج است.

رویدادها
سبیب