اخبار > روابط عمومی/حضور معاون بهداشتی دانشگاه در روز جهانی بهداشت محیط در جمع خبر نگاران

معاون بهداشتی دانشگاه در روز جهانی بهداشت محیط در جمع خبر نگاران عنوان کرد:
الگوی زیانبار مصرف دخانیات وقلیان با 10 درصد جمعیت مصرف کننده زنگ خطر جدی تشدید بیماریهای قلبی و انواع سرطانها

بیش از 10درصدجمعیت کشورمصرف کننده دخانیات هستند که در این میان الگوی مصرف قلیان ودخانیات زنگ خطر جدی بحساب می آید.ودخانیات عامل تشدید انواع بیماریها وسرطانهاست.
 به گزارش روابط عمومی دکتر سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه  همزمان با فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط اظهار داشت: سیستان و بلوچستان بعد از بوشهر مقام دوم کشور را در زمینه مصرف قلیان دارد .

وی ادامه داد: اثرات زیانبار دود سیگار و قلیان در زنان بیشتر از مردان است و بروز مشکلاتی نظیر حاملگی خارج از رحم، سقط غیر ارادی و کمبود وزن نوزاد در هنگام تولد در بین زنانی که سیگار می کشند بیشتر از سایر زنان  است.
وی خاطرنشان کرد : دخانیات عامل بروز حدود 13 نوع سرطان می باشد ومصرف  قلیان همانند سیگار می تواند خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی، سکته، افزایش فشارخون، مشکلات بارداری، بیماری های لثه و غیره را افزایش دهد.
وی ضمن تقدیر از دست اندرکاران بهداشت محیط وتبریک روز جهانی بهداشت محیط
  گفت: شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط کنترل دخانیات پاسخی در برابر همه گیری جهانیان معرفی شده است  تا این مساله بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
دکتر طباطبایی ادامه داد : متاسفانه براثر مصرف دخانیات سالانه 6 میلیون نفر در جهان جان خود را از دست می دهند که 600 هزار نفر این افراد مصرف کننده نبوده بلکه تنها در معرض دود دست دوم قرار گرفته اند.
وی افزود: در ایران و سیستان و بلوچستان بیش از 10 درصد جمعیت مصرف کننده دخانیات هستند که در این میان الگوی مصرف قلیان زنگ خطر جدی بحساب می آید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: برای کاهش ابتلا به مواد دخانی باید هم میزان عرضه و هم تقاضا کاهش یابد و برای ریشه کنی جدی این پدیده با عزم ملی ضمن فرهنگ سازی در جامعه برخی خلاء های قانونی نیز با همکاری نهادها برطرفشود.

معاون بهداشتی دانشگاه  با اشاره به اهمیت مبارزه با مواد دخانی گفت مبارزه با دخانیات از برنامه های مهم این دانشگاه است بطوریکه در سه ماه نخست امسال 55 واحد عرضه قلیان در حوزه این دانشگاه پلمپ شده است و ومسئولین این مراکز به دادگاه معرفی شده اند..
وی گفت: با توجه به اهمیت مبارزه با مواد دخانی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط ویژه برنامه های مختلفی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظیر انجام برنامه های ویژه در زندانهای استان ، برنامه های آموزشی برای مدارس، ساماندهی زباله گردها، هماهنگی در مورد پلمپ قلیان سراها انجام خواهد شد

وی اضافه کرد: سامانه 190 پل ارتباطی مسئولین سلامت ومردم است ومردم عزیز میتوانند هرگونه شکایت ،انتقاد وپیشنهاد را از طریق این سامانه اطلاع رسانی نمایند.

لازم به ذکر است:4 مهرماه روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده است.

1395/07/04 ١٢:٤٨ News, Slider, Notifications ١٣٤٠٨

روابط عمومی/با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سازمان جهاد کشاورزی اجرا خواهد شد
روابط عمومی/موفقیتهای امروز عرصه سلامت استان ثمره همت دیروز شما فرهیختگان وبازنشستگان پرتلاش است
روابط عمومی/تاکنون 10 هزار نفر از زوار پاکستانی اربعین از طریق استان سیستان و بلوچستان راهی کربلای معلی شده اند
روابط عمومی/پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکارعزیز شادروان جناب آقای دکتر شاهین مهنا
روابط عمومی/ مشارکت روحانیت معزز استان درتوسعه آموزشهای همگانی سلامت به نوجوانان وجوانان در کانونهای مذهبی، تکایا و مساجد
روابط عمومی/ رشد 93 درصدی زایمانهای بهداشتی وکاهش زایمان درمنزل در سیستان وبلوچستان یکی از ثمرات طرح تحول سلامت
روابط عمومی/بنیان اجتماعی شدن سلامت، سرمایه گذاری واهمیت دادن به ارتقای سواد سلامت دانش آموزان است .
روابط عمومی/حضور مدیریت و مسئولین عرصه سلامت شهرستان خاش در کنار دولتمردان این شهرستان در مراسم محکوم نمودن حادثه تروریستی اهواز
روابط عمومی/برگزاری نشست هم اندیشی تشکیل و فعالیت خانه مشارکت مردم در سلامت استان در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش
روابط عمومی/ اجرایی شدن طرح همگانی واکسیناسیون اهداکنندگان مستمر خون به منظور پیشگیری از هپاتیت در استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز