اولین همایش استانی آموزش وسلامت عابران پیاده با رونمایی از دوطرح سفیر سلامت همیار پلیس وسفیر سلامت سرباز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان برگزار گردید.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این همایش اظهار داشت :یکی از برنامه های مهم  سازمان جهانی بهداشت کاهش 50 درصدی تلفات جاده ای و آسیبهای بعدی ناشی از آن تا سال 2020 می باشد وبر اساس تحقیقات وافزایش وسایط نقلیه صدمات تصادفات رانندگی بعنوان سومین عامل مرگ ومیر در جهان می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشارکت مردم و آموزش در مسیر ارتقای فرهنگ ترافیکی را یکی از مهمترین عوامل کاهش صدمات ترافیکی عنوان کرد وافزود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مشارکت پلیس راهورتلاش خواهیم کرد  برنامه های آموزشی سلامت محور با هدف کاهش حوادث ترافیکی با بهره گیری از سفیران سلامت را اجرایی نماییم.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد :در حال حاضر حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ ومیر در کشور است بطوریکه در 10سال گذشته 210678 نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور جان خودشان را از دست داده اند و بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس روزانه 32 میلیارد تومان ضرر اقتصادی ناشی از تصادفات را در کشور متحمل می شویم .

سرهنگ نامدرست رئیس پلیس رئیس پلیس راهور استان نیز در این همایش اظهار داشت : در استان 48 درصد فوت شدگان درون شهری را عابرین پیاده تشکیل می دهند  که با برنامه های آموزشی ومشارکتی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وبا مشارکت  سفیران سلامت  در زمینه کاهش حوادث ترافیکی گامهای موثری بر خواهیم داشت .

لازم به ذکر است :سفیران سلامت سرباز وسفیران سلامت دانش آموز همیار پلیس با آموزش به مردم (رانندگان وعابران پیاده ) در زمینه ترویج فرهنگ سلامت با محوریت کاهش حوادث ترافیکی تلاش خواهند کرد .

1396/11/25 ١٢:٢٨ News ١٧٤٦٢

روابط عمومی/اجرایی شدن برنامه واکسیناسیون هپاتیت B در زندانهای زاهدان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/رونمایی از نرم افرا تلفن همراه با موضوع HIV _ ایدز
روابط عمومی/نخستین پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاهی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد
روابط عمومی/داوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع سه داوطلب سلامت برتر کشور ...ثبت این افتخار بزرگ بر لوح زرین سلامت استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/در حوزه سلامت، آموزش به تنهائی کفایت نمی کند و در واقع پرورش است که یک انسان را در این حوزه کاری به الگو و مدل موفق تبدیل می کند
روابط عمومی/ ترویج فرهنگ سلامت در مرکز وحدت و همدلی با مشارکت علمای تشیع وتسنن استان سیستان وبلوچستان
برگزاری گارگاه درمان مالارياي سخت در سراوان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سمینار مالاریا خبر داد: به صفر رسیدن موارد انتقال محلی فالسیپارم مالاریا، ثمره تلاش سربازان سلامت ودستاوردی به یادماندنی درتالار افتخارات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ عدالت در ارائه خدمات سلامت به مردم در مرکز تا دورترین نقاط مرزی استان از وظایف دست اندرکاران سلامت است.
روابط عمومی/شناسایی ابتلای حدود 4 در صد از زنان باردار استان سیستان وبلوچستان به بی سرو صدا ترین بیماری قرن
روابط عمومی/خدمات آزمایشگاهی ، روزانه به حدود 500 بیمار در بزرگترین مرکز خدمات آزمایشگاهی استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/ راه اندازی اولین کلینیک دندانپزشکی ویژه بیماران خاص و عفونی در زاهدان
روابط عمومی/ نجات جان مادر باردارغیر ایرانی در سراوان...تقدیر معاون بهداشت دانشگاه از همت وسماجت پزشک ،ماما وبهورز مرکز دهک سراوان در شناسایی، پیگیری واعزام به موقع مادر باردارغیر ایرانی .
روابط عمومی/ پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت در پی درگذشت همکار بزرگوار، مرحومه قریش دهواری، بهورز محترم خانه بهداشت روستای سوران کله گان
روابط عمومی/آغاز طرح وارنیش فلوراید تراپی برای 180 هزار دانش آموز مقطع ابتدایی (12-7) سال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/مراسم تکریم و معارفه مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش برگزار شد
روابط عمومی/معاون اجتماعی وزارت بهداشت در مراسم راه اندازی 37 کانون سلامت زاهدان عنوان کرد: اجتماعی شدن سلامت به شکلی برنامه ریزی شده که تا هریک از هموطنان عضوی ازکانونهای فعال سلامت کشور باشند.
روابط عمومی/پایانه میرجاوه شرقی ترین موکب ایران، عرصه ای برای تکریم میهمانان، و فرصتی برای خدمت صادقانه فعالان بهداشت و درمان
روابط عمومی/برگزاری پنجمین وبینارهپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان