اخبار > روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.

نیمی از 21 پروژه بهداشتی ودرمانی شهرستان مهرستان مصوب سفر مقام عالی وزارت به استان سیستان وبلوچستان به بهره برداری رسیده است.

دکترمهدی زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان روز جمعه 20بهمن ماه با حضور درجمع نمازگزاران  شهرستان مهرستان ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد :پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تحول عظیمی در همه عرصه های اجتماعی،اقتصادی ،فرهنگی ونظام سلامت کشور بوجود آمده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به  دستاوردهای نظام سلامت در سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و توجه و علاقه فراوان وزیر بهداشت به استان س و ب بویژه مردم عزیز منطقه سراوان را نعمتی بزرگ برای نظام سلامت دانست که این توجه منجر به ۷ بار حضور شبانه روزی دکتر قاضی زاده هاشمی در کمتر از ۴ سال به استان گردیده است .

دکتر زنگنه تصریح کرد: ۱۸۰ پروژه بهداشتی ودرمانی پس از سفر چهارم وزیر  بهداشت به استان به تصویب رسید که ۲۱ پروژه از این مصوبات مربوط به شهرستان مهرستان است که تا کنون نزدیک به نیمی از آنها به بهره برداری رسیده و مابقی آنها تا نیمه سال بعد به اتمام خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد : با تلاش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه حضور متخصصین اعصاب، داخلی و پوست هفته ای یکبار به مرکز درمان بستر مهرستان از دو ماه قبل آغاز شده و قرار است این حضور با تعداد متخصصین بیشتر و در روزهای کاری بیشتری در آینده نیز ادامه یابد.

1396/11/25 ٠٨:٣٠ News ١٧٤٥٧

نمایش خبر

روابط عمومی/سرطان عامل ۹ درصد مرگ ومیرها در سیستان و بلوچستان است.
روابط عمومی/ارائه خدمات سلامت به بیش از 1200نفر از زوار پاکستانی در مرز میر جاوه
روابط عمومی/آغاز نهمین پویش ملی تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/مدیریت و مداخله جامع نگر و ارتباط مداوم با مردم از وظایف پزشکان در مراکز خدمات جامع سلامت
روابط عمومی/آغاز برنامه غربالگری HIV در مبادی خطر بروز بیماری حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/توسعه برنامه های مدیریت خطر و بلایا و ارتقای توانمندی های نیروی انسانی متخصص
روابط عمومی/انا الله واناالیه راجعون
روابط عمومی/پایگاه سلامت حافظ هدیه ماندگار سلامت به کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/مربیان 21 کانون قرآنی ودین وزندگی سازمان تبلیغات استان، اولین گروه طرح همراهان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ماهانه بیش از ۳۳۰ زایمان طبیعی در بخش‌های زایمان ایمن مراکز جامع سلامت حاشیه زاهدان، موفقیت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه ترویج زایمان طبیعی
روابط عمومی/ بیش از 30 درصد مردم استان سیستان وبلوچستان به اختلالات روانی دچار هستند... مداخلات گروه سلامت روان در مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/نهم دی ماه مصداق بارز بصیرت، معرفت و اعتقاد نسبت به امور دینی
روابط عمومی/۵۰ درصد مرگ نوزادان کشور در ۲۴ ساعت اول تولد اتفاق می‌افتد.
روابط عمومی/ارائه خدمات سلامت به حدود 9 هزارنفر از طلبه های تشیع وتسنن حوزه های علمیه استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/گزارش تصویری از سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زاهدان و خاش
روابط عمومی/اول ایمنی بعد کار ...همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای تامین سلامت کشاورزان
روابط عمومی/دکتر قاضی زاده هاشمی موفق ترین وزیر کابینه است
روابط عمومی/بیمارستان جدیدی که در حاشیه شهر زاهدان ساختته می شود روند توسعه در این منطقه را تسریع خواهد کرد.
روابط عمومی/ اقدام جالب توجه نماینده ولی فقیه در استان و استاندار سیستان و بلوچستان در یک مراسم کلنگ زنی؛
روابط عمومی/افتتاح 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان....ستاد مرکزی دانشگاه بعنوان بزرگترین مجموعه تا پد فرور هلی کوپتر در بیمارستان علی بن ابیطالب وتل سیاه