اخبار > روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.

نیمی از 21 پروژه بهداشتی ودرمانی شهرستان مهرستان مصوب سفر مقام عالی وزارت به استان سیستان وبلوچستان به بهره برداری رسیده است.

دکترمهدی زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان روز جمعه 20بهمن ماه با حضور درجمع نمازگزاران  شهرستان مهرستان ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد :پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تحول عظیمی در همه عرصه های اجتماعی،اقتصادی ،فرهنگی ونظام سلامت کشور بوجود آمده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به  دستاوردهای نظام سلامت در سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و توجه و علاقه فراوان وزیر بهداشت به استان س و ب بویژه مردم عزیز منطقه سراوان را نعمتی بزرگ برای نظام سلامت دانست که این توجه منجر به ۷ بار حضور شبانه روزی دکتر قاضی زاده هاشمی در کمتر از ۴ سال به استان گردیده است .

دکتر زنگنه تصریح کرد: ۱۸۰ پروژه بهداشتی ودرمانی پس از سفر چهارم وزیر  بهداشت به استان به تصویب رسید که ۲۱ پروژه از این مصوبات مربوط به شهرستان مهرستان است که تا کنون نزدیک به نیمی از آنها به بهره برداری رسیده و مابقی آنها تا نیمه سال بعد به اتمام خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد : با تلاش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه حضور متخصصین اعصاب، داخلی و پوست هفته ای یکبار به مرکز درمان بستر مهرستان از دو ماه قبل آغاز شده و قرار است این حضور با تعداد متخصصین بیشتر و در روزهای کاری بیشتری در آینده نیز ادامه یابد.

1396/11/25 ٠٨:٣٠ News ١٧٤٥٧

روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
روابط عمومی/ انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت بیلری خاش : ارتقای کمی وکیفی خدمات سلامت درهمه مناطق استان از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/پنجمین جلسه کمیته دانشگاهی کاهش مرگ و میر مادران باردار در معاونت درمان دانشگاه
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه در بازدید از پایگاه سلامت موسی بن جعفر زاهدان : راه اندازی کمیته ارتقای کیفیت خدمات سلامت سطح یک در حوزه بهداشت ، عنصر کلیدی در کسب رضایتمندی مردم
روابط عمومی/تاکید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر توجه به افراد آسیب پذیر ،کودکان کار وزباله گردها به منظور کنترل وریشه کنی هپاتیت ... نظارتهای ویژه وپیشگیرانه بازرسان بهداشت محیط بر آرایشگاههای استان برای کنترل هپاتیت.
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : اجرای دستورالعمل ترویج تغذیه با شیر مادر برای 120 هزار کودک در کلینیک های مشاوره شیردهی ...برنامه فراگیر آموزش روشهای شیردهی به مادران شاغل درحوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ همزمان با سراسر کشور کمپین اطلاع رسانی و غربالگری هپاتیت در بیمارستان های زاهدان اجرا شد
روابط عمومی/ ارائه حدود 7 هزار مشاوره تخصصی رایگان به مبتلایان سوء تغذیه ، دستاوردی نوین در راستای طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/دستاوردهای کمپین اطلاع رسانی وغربالگری سل با مشارکت داوطلبان سلامت ...آموزش پیشگیری از سل به 250 هزار شهروند زاهدانی وشناسایی 21 مسلول در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : علی رغم افزایش موارد حیوان گزیدگی در استان با اقدامات بموقع تیم های بهداشت ودرمان، خوشبختانه مورد مرگ ناشی از هاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نداشتیم.
روابط عمومی/کسب حد نصاب استاندارد کشوری (رسیدن به میزان 25 درصدی زایمان از روش سزارین)وکاهش زایمان درمنزل حاصل مشارکت مردم ومداخلات آموزشی وتخصصی کارشناسان بهداشت ودرمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در سراوان عنوان کرد : نگاه مقام عالی وزارت بهداشت به سیستان وبلوچستان نگاهی با هدف زدودن فقرسلامت از چهره استان است .
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست مشترک با معاون بهداشتی دانشکده ایرانشهر : تاکید بر نقش تعاملی ومشارکتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان دانشگاه مرکز استان بادانشگاههای استان به منظور توسعه سلامت
روابط عمومی/اغذیه فروشی ها و مرغ کنتاکی های شهر زاهدان توسط بازرسان بهداشت محیط زاهدان نظارت شدند.
تقدیر معاون امنیتی وانتظامی استانداری روابط عمومی/از معاون بهداشتی و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل تعامل گسترده با ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه پیشگیری از اعتیاد
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در همایش متمرکز حج تمتع استان عنوان کرد : خود مراقبتی مهمترین راه پیشگیری از بیماریهای حجاج است.

رویدادها
سبیب