اخبار > روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.

نیمی از 21 پروژه بهداشتی ودرمانی شهرستان مهرستان مصوب سفر مقام عالی وزارت به استان سیستان وبلوچستان به بهره برداری رسیده است.

دکترمهدی زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان روز جمعه 20بهمن ماه با حضور درجمع نمازگزاران  شهرستان مهرستان ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد :پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تحول عظیمی در همه عرصه های اجتماعی،اقتصادی ،فرهنگی ونظام سلامت کشور بوجود آمده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان با اشاره به  دستاوردهای نظام سلامت در سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و توجه و علاقه فراوان وزیر بهداشت به استان س و ب بویژه مردم عزیز منطقه سراوان را نعمتی بزرگ برای نظام سلامت دانست که این توجه منجر به ۷ بار حضور شبانه روزی دکتر قاضی زاده هاشمی در کمتر از ۴ سال به استان گردیده است .

دکتر زنگنه تصریح کرد: ۱۸۰ پروژه بهداشتی ودرمانی پس از سفر چهارم وزیر  بهداشت به استان به تصویب رسید که ۲۱ پروژه از این مصوبات مربوط به شهرستان مهرستان است که تا کنون نزدیک به نیمی از آنها به بهره برداری رسیده و مابقی آنها تا نیمه سال بعد به اتمام خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد : با تلاش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه حضور متخصصین اعصاب، داخلی و پوست هفته ای یکبار به مرکز درمان بستر مهرستان از دو ماه قبل آغاز شده و قرار است این حضور با تعداد متخصصین بیشتر و در روزهای کاری بیشتری در آینده نیز ادامه یابد.

1396/11/25 ٠٨:٣٠ News ١٧٤٥٧

روابط عمومی/با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سازمان جهاد کشاورزی اجرا خواهد شد
روابط عمومی/موفقیتهای امروز عرصه سلامت استان ثمره همت دیروز شما فرهیختگان وبازنشستگان پرتلاش است
روابط عمومی/تاکنون 10 هزار نفر از زوار پاکستانی اربعین از طریق استان سیستان و بلوچستان راهی کربلای معلی شده اند
روابط عمومی/پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکارعزیز شادروان جناب آقای دکتر شاهین مهنا
روابط عمومی/ مشارکت روحانیت معزز استان درتوسعه آموزشهای همگانی سلامت به نوجوانان وجوانان در کانونهای مذهبی، تکایا و مساجد
روابط عمومی/ رشد 93 درصدی زایمانهای بهداشتی وکاهش زایمان درمنزل در سیستان وبلوچستان یکی از ثمرات طرح تحول سلامت
روابط عمومی/بنیان اجتماعی شدن سلامت، سرمایه گذاری واهمیت دادن به ارتقای سواد سلامت دانش آموزان است .
روابط عمومی/حضور مدیریت و مسئولین عرصه سلامت شهرستان خاش در کنار دولتمردان این شهرستان در مراسم محکوم نمودن حادثه تروریستی اهواز
روابط عمومی/برگزاری نشست هم اندیشی تشکیل و فعالیت خانه مشارکت مردم در سلامت استان در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش
روابط عمومی/ اجرایی شدن طرح همگانی واکسیناسیون اهداکنندگان مستمر خون به منظور پیشگیری از هپاتیت در استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز