با توجه به موقعیت بندری چابهار وجاذبه های توریستی این شهرستان فصل جدیدی در روند برنامه های آموزشی وبهداشت محیطی ونظارتی در این شهرستان در مسیر مبارزه با دخانیات آغاز خواهد شد .

دکتر سید مهدی طباطبایی در سفر به چابها ردر نشست مشترکی با رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان اظهار داشت : باتوجه به موقعیت شهرستان چابهار و ورود وخروج مسافرین داخلی وخارجی لازم است با عزمی همگانی ومشارکت گسترده در زمینه کاهش مصرف دخانیات ،پان وپان پرک مولفه های چابهار عاری از دخانیات و پان ودود را فراهم کنیم که لازمه این امر مشارکت همگانی است .

معاون بهداشتی دانشگاه ادامه داد:  با توجه به عرضه برخی از مواد دخانی (پان –پان پراگ)در سطح شهر چابهار لازم است فرهنگ سازی  وآموزش گروههای هدف (دانش اموزان و دانشجویان )و عموم مردم در اولویت قرار گیرد که از این پس تیم های سلامت در اجرای برنامه های آموزشی به همه اقشار وبازرسان بهداشت محیط با نظارت بیشتر در کنار تیمهای تعزیرات زمینه های کاهش مصرف وجمع آوری انواع مواد دخانی را در چابهار با جدیت بیشتری پیگیری خواهند کرد .

دکتر طباطبایی با بیان این مطلب که روند مبارزه با دخانیات باید به صورت تدریجی و آرام  صورت گیرد خاطرنشان کرد : از مهمترین لازمه های   داشتن شهری سالم و بدون دخانیات ،مشارکت عمومی ، فرهنگ سازی وآموزش  است که برای رسیدن به این مهم نیازمند همکاری صمیمانه تمامی نهادها و اجرای مدون برنامه ها در طول سال در کشور هستیم.

1396/11/05 ٠٨:٠٦ News ١٧٣١٦

روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز
روابط عمومی/معاون غذا ودارو دانشگاه در خاش عنوان کرد: سرانه مصرف خودسرانه دارو در استان سیستان وبلوچستان 10 درصد از متوسط کشوری بالاتراست.
روابط عمومی/مشارکت شهروندان در معرفی افراد در معرض خطر به مراکز کاهش آسیب، لازمه کاهش آسیبهای اجتماعی
روابط عمومی/ اجرای کامل نظام مراقبت بیماریها برای حجاج با راه اندازی پایگاه سلامت و استقرار تیمهای بهداشت،درمان ،و فوریتهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در باند فرودگاه زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/حضور فعال داوطلبین سلامت در کارگاه هفته ازدواج و برنامه های تب کریمه کنگو
روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/مقدار418کیلوگرم موادغذایی فاسد وفاقدقابلیت مصرف انسانی درشهرستان خاش بانظرمقام قضایی معدوم شد.
روابط عمومی/برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت با ائمه جمعه در راستای برنامه نظام مراقبت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان شهرستان خاش