اخبار > روابط عمومي/معاون بهداشتي دانشگاه دردومين روز از هفته سلامت در همايش فعالان عرصه سلامت دانش آموزي...همه مردم استان در سال جديد براي سلامتي خودشان تصميم بگيرند.

دكتر طباطبايي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در اين همايش اظهار داشت سلامت وامنيت دو موهبت الهي است كه هرگز ارزش   واقعي  آن را درك نخواهيم كرد.

معاون بهداشتي دانشگاه ضمن تقدير از همدلي وهمراهي آموزش وپرورش در برنامه هاي سلامت خاطر نشان كرد سلامت مقوله اي مشاركتي است وهمه سازمانها ونهادها بايد در زمينه ارتقاي سطح سلامت جامعه با وزارت بهداشت همكاري كنند.

دكتر طباطبايي در ادامه از مصرف 10 درصد مردم از دخانيات وقليان ،9درصد ابتلاي افراد به قند خون و38 درصد چاقي وكم تحركي بالا ،و فشار خون بالا،را به عنوان مهمترين مولفه هاي تهديد سلامت در استان  نام برد و افزود در برنامه تحول سلامت بسته هاي نوين خدمتي وجود دارد كه همه افراد مي توانند از آن ستفاده كنند.

معاون بهداشتي دانشگاه از همه مردم استان خواست در سال جديد براي سلامت خودشان تصميم بگيرند وفصل جديد سلامت را در صحنه زندگي رقم بزنند.وبا مراجعه به مراكز بهداشتي ودرماني وانجام تست هاي مختلف سلامت از وضعيت سلامت خودشان اطمينان حاصل كنند وحاقل در روزي نيم ساعت ورزش وتحرك كافي را در اولويت برنامه هاي زندگي خودشان قرار دهند.

وي در ادامه با اشاره به شعار هفته سلامت امسال گفت؛ سازمان جهاني بهداشت هر ساله با توجه به نياز جوامع شعارمرتبط با سلامت را انتخاب ميكند وشعار امسال  هفته سلامت "زندگي سالم با نشاط واميد" و" مبارزه با افسردگي  است.

معاون بهداشتي دانشگاه اضافه كرد: افسردگي بيماري شايع در دنياست ومحدوديت جنسي وسني ندارد وبراي همه اقشار مي تواند اتفاق بيفتد بطوري كه كه اگر شخصي بيش از دوهفته دچاراختلال در كارهاي  روزمره شود واز انجام كارهايي كه از قبل لذت مي برده ولي الان لذتي نمي برد بايد به روانپزشك مراجعه نمايد واين بيماري قابل درمان است ودر همه مراكز بهداشتي درماني و پايگاههاي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با حضور روانشناسان خدمات بهداشت روان بصورت رايگان در حال انجام است.

لازم به ذكر است:در اين مراسم از هرم جديد غذايي رونمايي شد واز فعالان عرصه سلامت دانش آموزي تقدير شد.

1396/02/02 ١٢:٠٣ News, Slider ١٥٢٩٣

روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز
روابط عمومی/معاون غذا ودارو دانشگاه در خاش عنوان کرد: سرانه مصرف خودسرانه دارو در استان سیستان وبلوچستان 10 درصد از متوسط کشوری بالاتراست.
روابط عمومی/مشارکت شهروندان در معرفی افراد در معرض خطر به مراکز کاهش آسیب، لازمه کاهش آسیبهای اجتماعی
روابط عمومی/ اجرای کامل نظام مراقبت بیماریها برای حجاج با راه اندازی پایگاه سلامت و استقرار تیمهای بهداشت،درمان ،و فوریتهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در باند فرودگاه زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/حضور فعال داوطلبین سلامت در کارگاه هفته ازدواج و برنامه های تب کریمه کنگو
روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/مقدار418کیلوگرم موادغذایی فاسد وفاقدقابلیت مصرف انسانی درشهرستان خاش بانظرمقام قضایی معدوم شد.
روابط عمومی/برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت با ائمه جمعه در راستای برنامه نظام مراقبت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان شهرستان خاش