اخبار > روابط عمومي/معاون بهداشتي دانشگاه دردومين روز از هفته سلامت در همايش فعالان عرصه سلامت دانش آموزي...همه مردم استان در سال جديد براي سلامتي خودشان تصميم بگيرند.

دكتر طباطبايي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در اين همايش اظهار داشت سلامت وامنيت دو موهبت الهي است كه هرگز ارزش   واقعي  آن را درك نخواهيم كرد.

معاون بهداشتي دانشگاه ضمن تقدير از همدلي وهمراهي آموزش وپرورش در برنامه هاي سلامت خاطر نشان كرد سلامت مقوله اي مشاركتي است وهمه سازمانها ونهادها بايد در زمينه ارتقاي سطح سلامت جامعه با وزارت بهداشت همكاري كنند.

دكتر طباطبايي در ادامه از مصرف 10 درصد مردم از دخانيات وقليان ،9درصد ابتلاي افراد به قند خون و38 درصد چاقي وكم تحركي بالا ،و فشار خون بالا،را به عنوان مهمترين مولفه هاي تهديد سلامت در استان  نام برد و افزود در برنامه تحول سلامت بسته هاي نوين خدمتي وجود دارد كه همه افراد مي توانند از آن ستفاده كنند.

معاون بهداشتي دانشگاه از همه مردم استان خواست در سال جديد براي سلامت خودشان تصميم بگيرند وفصل جديد سلامت را در صحنه زندگي رقم بزنند.وبا مراجعه به مراكز بهداشتي ودرماني وانجام تست هاي مختلف سلامت از وضعيت سلامت خودشان اطمينان حاصل كنند وحاقل در روزي نيم ساعت ورزش وتحرك كافي را در اولويت برنامه هاي زندگي خودشان قرار دهند.

وي در ادامه با اشاره به شعار هفته سلامت امسال گفت؛ سازمان جهاني بهداشت هر ساله با توجه به نياز جوامع شعارمرتبط با سلامت را انتخاب ميكند وشعار امسال  هفته سلامت "زندگي سالم با نشاط واميد" و" مبارزه با افسردگي  است.

معاون بهداشتي دانشگاه اضافه كرد: افسردگي بيماري شايع در دنياست ومحدوديت جنسي وسني ندارد وبراي همه اقشار مي تواند اتفاق بيفتد بطوري كه كه اگر شخصي بيش از دوهفته دچاراختلال در كارهاي  روزمره شود واز انجام كارهايي كه از قبل لذت مي برده ولي الان لذتي نمي برد بايد به روانپزشك مراجعه نمايد واين بيماري قابل درمان است ودر همه مراكز بهداشتي درماني و پايگاههاي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با حضور روانشناسان خدمات بهداشت روان بصورت رايگان در حال انجام است.

لازم به ذكر است:در اين مراسم از هرم جديد غذايي رونمايي شد واز فعالان عرصه سلامت دانش آموزي تقدير شد.

1396/02/02 ١٢:٠٣ News, Slider ١٥٢٩٣

روابط عمومی/اجرایی شدن برنامه واکسیناسیون هپاتیت B در زندانهای زاهدان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/رونمایی از نرم افرا تلفن همراه با موضوع HIV _ ایدز
روابط عمومی/نخستین پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاهی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد
روابط عمومی/داوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع سه داوطلب سلامت برتر کشور ...ثبت این افتخار بزرگ بر لوح زرین سلامت استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/در حوزه سلامت، آموزش به تنهائی کفایت نمی کند و در واقع پرورش است که یک انسان را در این حوزه کاری به الگو و مدل موفق تبدیل می کند
روابط عمومی/ ترویج فرهنگ سلامت در مرکز وحدت و همدلی با مشارکت علمای تشیع وتسنن استان سیستان وبلوچستان
برگزاری گارگاه درمان مالارياي سخت در سراوان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سمینار مالاریا خبر داد: به صفر رسیدن موارد انتقال محلی فالسیپارم مالاریا، ثمره تلاش سربازان سلامت ودستاوردی به یادماندنی درتالار افتخارات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ عدالت در ارائه خدمات سلامت به مردم در مرکز تا دورترین نقاط مرزی استان از وظایف دست اندرکاران سلامت است.
روابط عمومی/شناسایی ابتلای حدود 4 در صد از زنان باردار استان سیستان وبلوچستان به بی سرو صدا ترین بیماری قرن
روابط عمومی/خدمات آزمایشگاهی ، روزانه به حدود 500 بیمار در بزرگترین مرکز خدمات آزمایشگاهی استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/ راه اندازی اولین کلینیک دندانپزشکی ویژه بیماران خاص و عفونی در زاهدان
روابط عمومی/ نجات جان مادر باردارغیر ایرانی در سراوان...تقدیر معاون بهداشت دانشگاه از همت وسماجت پزشک ،ماما وبهورز مرکز دهک سراوان در شناسایی، پیگیری واعزام به موقع مادر باردارغیر ایرانی .
روابط عمومی/ پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت در پی درگذشت همکار بزرگوار، مرحومه قریش دهواری، بهورز محترم خانه بهداشت روستای سوران کله گان
روابط عمومی/آغاز طرح وارنیش فلوراید تراپی برای 180 هزار دانش آموز مقطع ابتدایی (12-7) سال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/مراسم تکریم و معارفه مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش برگزار شد
روابط عمومی/معاون اجتماعی وزارت بهداشت در مراسم راه اندازی 37 کانون سلامت زاهدان عنوان کرد: اجتماعی شدن سلامت به شکلی برنامه ریزی شده که تا هریک از هموطنان عضوی ازکانونهای فعال سلامت کشور باشند.
روابط عمومی/پایانه میرجاوه شرقی ترین موکب ایران، عرصه ای برای تکریم میهمانان، و فرصتی برای خدمت صادقانه فعالان بهداشت و درمان
روابط عمومی/برگزاری پنجمین وبینارهپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان