اخبار > روابط عمومي/معاون بهداشتي دانشگاه دردومين روز از هفته سلامت در همايش فعالان عرصه سلامت دانش آموزي...همه مردم استان در سال جديد براي سلامتي خودشان تصميم بگيرند.

دكتر طباطبايي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در اين همايش اظهار داشت سلامت وامنيت دو موهبت الهي است كه هرگز ارزش   واقعي  آن را درك نخواهيم كرد.

معاون بهداشتي دانشگاه ضمن تقدير از همدلي وهمراهي آموزش وپرورش در برنامه هاي سلامت خاطر نشان كرد سلامت مقوله اي مشاركتي است وهمه سازمانها ونهادها بايد در زمينه ارتقاي سطح سلامت جامعه با وزارت بهداشت همكاري كنند.

دكتر طباطبايي در ادامه از مصرف 10 درصد مردم از دخانيات وقليان ،9درصد ابتلاي افراد به قند خون و38 درصد چاقي وكم تحركي بالا ،و فشار خون بالا،را به عنوان مهمترين مولفه هاي تهديد سلامت در استان  نام برد و افزود در برنامه تحول سلامت بسته هاي نوين خدمتي وجود دارد كه همه افراد مي توانند از آن ستفاده كنند.

معاون بهداشتي دانشگاه از همه مردم استان خواست در سال جديد براي سلامت خودشان تصميم بگيرند وفصل جديد سلامت را در صحنه زندگي رقم بزنند.وبا مراجعه به مراكز بهداشتي ودرماني وانجام تست هاي مختلف سلامت از وضعيت سلامت خودشان اطمينان حاصل كنند وحاقل در روزي نيم ساعت ورزش وتحرك كافي را در اولويت برنامه هاي زندگي خودشان قرار دهند.

وي در ادامه با اشاره به شعار هفته سلامت امسال گفت؛ سازمان جهاني بهداشت هر ساله با توجه به نياز جوامع شعارمرتبط با سلامت را انتخاب ميكند وشعار امسال  هفته سلامت "زندگي سالم با نشاط واميد" و" مبارزه با افسردگي  است.

معاون بهداشتي دانشگاه اضافه كرد: افسردگي بيماري شايع در دنياست ومحدوديت جنسي وسني ندارد وبراي همه اقشار مي تواند اتفاق بيفتد بطوري كه كه اگر شخصي بيش از دوهفته دچاراختلال در كارهاي  روزمره شود واز انجام كارهايي كه از قبل لذت مي برده ولي الان لذتي نمي برد بايد به روانپزشك مراجعه نمايد واين بيماري قابل درمان است ودر همه مراكز بهداشتي درماني و پايگاههاي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با حضور روانشناسان خدمات بهداشت روان بصورت رايگان در حال انجام است.

لازم به ذكر است:در اين مراسم از هرم جديد غذايي رونمايي شد واز فعالان عرصه سلامت دانش آموزي تقدير شد.

1396/02/02 ١٢:٠٣ News, Slider ١٥٢٩٣

روابط عمومی/ معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در اولین نشست روسای مراکز وشبکه های بهداشت شهرستانهادر سال97...تاکید بر صرفه جویی هدفمند وکاهش هزینه های غیر ضروری با کمترین تاثیر در پرداختهای مالی پرسنل
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : مضرات یک وعده مصرف قلیان برابر با 100 نخ سیگار است ...20در صد مردم سیستان وبلوچستان قلیان مصرف می کنند.
روابط عمومی/شناسایی حدود 16 هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت
روابط عمومی/تشدید نظارتهای بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان ...از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز کنید.
روابط عمومی/ ارزیابی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای استقبال اززائرین اربعین حسینی
روابط عمومی/اولین جلسه مجمع سلامت شهرستان سراوان برگزار شد
روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه به قله 4350 متری دنا به مناسبت هفته سلامت
روابط عمومی/ تقدیر از فعالان مالاریا در شهرستان سراوان....کاهش 80 درصدی موارد محلی مالاریای سراوان در 5 سال
روابط عمومی/بازدید معاون اجتماعی وزارت بهداشت از کانونهای سلامت محله زاهدان ....راه اندازی کانونهای سلامت محلات مصداق عینی همدلی ومشارکت مردمی در مسیر اجتماعی شدن سلامت
روابط عمومی/برای اولین بار در کشور همایش نقش حاکمیت وروحانیت در سلامت مادران در زاهدان... ایران در زمره 8 کشور دنیا که در کاهش مرگ مادران باردار به شاخص توسعه هزاره رسیده است .
روابط عمومی/گزیده ای از تصاویر همایش پیاده روی خانوادگی در آخرین روز از هفته سلامت....دهکده المپیک زاهدان
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
روابط عمومی/ در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور