اخبار > روابط عمومي/معاون بهداشتي دانشگاه دردومين روز از هفته سلامت در همايش فعالان عرصه سلامت دانش آموزي...همه مردم استان در سال جديد براي سلامتي خودشان تصميم بگيرند.

دكتر طباطبايي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در اين همايش اظهار داشت سلامت وامنيت دو موهبت الهي است كه هرگز ارزش   واقعي  آن را درك نخواهيم كرد.

معاون بهداشتي دانشگاه ضمن تقدير از همدلي وهمراهي آموزش وپرورش در برنامه هاي سلامت خاطر نشان كرد سلامت مقوله اي مشاركتي است وهمه سازمانها ونهادها بايد در زمينه ارتقاي سطح سلامت جامعه با وزارت بهداشت همكاري كنند.

دكتر طباطبايي در ادامه از مصرف 10 درصد مردم از دخانيات وقليان ،9درصد ابتلاي افراد به قند خون و38 درصد چاقي وكم تحركي بالا ،و فشار خون بالا،را به عنوان مهمترين مولفه هاي تهديد سلامت در استان  نام برد و افزود در برنامه تحول سلامت بسته هاي نوين خدمتي وجود دارد كه همه افراد مي توانند از آن ستفاده كنند.

معاون بهداشتي دانشگاه از همه مردم استان خواست در سال جديد براي سلامت خودشان تصميم بگيرند وفصل جديد سلامت را در صحنه زندگي رقم بزنند.وبا مراجعه به مراكز بهداشتي ودرماني وانجام تست هاي مختلف سلامت از وضعيت سلامت خودشان اطمينان حاصل كنند وحاقل در روزي نيم ساعت ورزش وتحرك كافي را در اولويت برنامه هاي زندگي خودشان قرار دهند.

وي در ادامه با اشاره به شعار هفته سلامت امسال گفت؛ سازمان جهاني بهداشت هر ساله با توجه به نياز جوامع شعارمرتبط با سلامت را انتخاب ميكند وشعار امسال  هفته سلامت "زندگي سالم با نشاط واميد" و" مبارزه با افسردگي  است.

معاون بهداشتي دانشگاه اضافه كرد: افسردگي بيماري شايع در دنياست ومحدوديت جنسي وسني ندارد وبراي همه اقشار مي تواند اتفاق بيفتد بطوري كه كه اگر شخصي بيش از دوهفته دچاراختلال در كارهاي  روزمره شود واز انجام كارهايي كه از قبل لذت مي برده ولي الان لذتي نمي برد بايد به روانپزشك مراجعه نمايد واين بيماري قابل درمان است ودر همه مراكز بهداشتي درماني و پايگاههاي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان با حضور روانشناسان خدمات بهداشت روان بصورت رايگان در حال انجام است.

لازم به ذكر است:در اين مراسم از هرم جديد غذايي رونمايي شد واز فعالان عرصه سلامت دانش آموزي تقدير شد.

1396/02/02 ١٢:٠٣ News, Slider ١٥٢٩٣

آخرین عناوین خبری
روابط عمومی/گزارش تصویری از سفر دو روزه دکتر ثمین صدیقی نماینده WHOوبازدید از مراکز بهداشتی ودرمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/نماینده WHOدر دانشگاه زاهدان عنوان کرد: برنامه داوطلبان سلامت وکیفیت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دو حرکت ماندگار با قابلیت تعمیم به سایر کشورها