اخبار > روابط عمومی/پایان عملیات واکسیناسیون فلج اطفال در استان سیستان و بلوچستان با پوشش 100 درصدی کودکان زیر 5 سال

عملیات واکسیناسیون که از 25 دیماه در سراسر استان آغاز شده بود با تلاش تیم های سلامت ومشارکت خوب مردم عزیز در سراسر استان پایان یافت.

دکترسید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی زاهدان از واکسیناسیون بعنوان یکی از مهمترین برنامه های بهداشتی در سراسر دنیا نام برد و افزود: در استان سیستان و بلوچستان  بدلیل همجواری با دو کشور افغانستان وپاکستان هر ساله عملیات واکسیناسیون ویژه کودکان زیر 5 سال در دو مرحله انجام می گیرد .

وی ادامه داد :در مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی  فلج اطفال تا پایان روز 29 دیماه  بیش از 490 هزار کودک زیر 5 سال  استان بر علیه  ویروس فلج اطفال واکسینه شدند که این تعداد شامل تمامی کودکان ایرانی و غیر ایرانی حاضر در استان می باشد.

وی ضمن قدرانی از مشارکت خوب مردم استان در مرحله اول  عملیات واکسیناسیون فلج اطفال از آنان خواست اگر در زمان مراجعه مامورین بهداشتی به درب منازل آنان حضور  نداشته اند برای انجام واکسیناسیون فرزندانشان به نزدیکترن مرکز یا پایگاه بهداشتی در مانی مراجعه نمایند.

دکتر طباطبایی خاطر نشان کرد: حدود 2900 تیم دو نفره در سراسر استان عملیات واکسیناسیون فلج اطفال را به انجام رساندند.

معاون بهداشتی دانشگاه از تمامی ، مدیران و روسای مراکز بهداشت وتیم های سلامت  و داوطلبان سلامت  وهمچنین رسانه ها که در این طرح مشارکت فعال داشته اند قدر دانی کرد.

لازم به ذکر است: مرحله دوم عملیات واکسیناسیون  از30بهمن  لغایت 4 اسفندماه در استان آغاز خواهد شد.

امتحانی2بهمن95

1395/11/02 ١١:٤٣ News, Other ١٤٤٣٠

روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز
روابط عمومی/معاون غذا ودارو دانشگاه در خاش عنوان کرد: سرانه مصرف خودسرانه دارو در استان سیستان وبلوچستان 10 درصد از متوسط کشوری بالاتراست.
روابط عمومی/مشارکت شهروندان در معرفی افراد در معرض خطر به مراکز کاهش آسیب، لازمه کاهش آسیبهای اجتماعی
روابط عمومی/ اجرای کامل نظام مراقبت بیماریها برای حجاج با راه اندازی پایگاه سلامت و استقرار تیمهای بهداشت،درمان ،و فوریتهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در باند فرودگاه زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/حضور فعال داوطلبین سلامت در کارگاه هفته ازدواج و برنامه های تب کریمه کنگو
روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/مقدار418کیلوگرم موادغذایی فاسد وفاقدقابلیت مصرف انسانی درشهرستان خاش بانظرمقام قضایی معدوم شد.
روابط عمومی/برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت با ائمه جمعه در راستای برنامه نظام مراقبت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان شهرستان خاش