اخبار > روابط عمومی/مصرف روغن واسیدهای چرب اشباع شده عامل مهم بروز سرطان سینه وپروستات



سرطان سینه و پروستات از شایع ترین سرطان های کشور است که مصرف روغن واسیدهای چرب اشباع شده در بروز این بیماری موثر است.

دکتر زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان در سمینار بسیج اطلاع رسانی تغذیه  اظهار داشت :چند سالی است که کشور در گذار شهرنشینی قرار گرفته و کم تحرکی ، تغذیه نا مناسب ، آلودگی هوا سبب افزایش بیماری های غیر واگیردار شده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان  ادامه داد: امروزه شکر و نمک را دو سم سفید خاموش می دانند که مصرف نادرست و بیش از حد آن سبب بیماری های فشار خون و دیابت و سرطان ها و در نهایت مرگ تدریجی بیمار می شود.

وی به حضور فعالان طرح بسیج ملی تغذیه در مراکز عمومی اشاره کرد و افزود: این فعالان با حضور در مدارس و مساجد و پارکها به آموزش مصرف درست قند ،نمک و روغن در زندگی امروزی پرداخته اند.

دکتر منصور شهرکی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به جمعیت بالای بیماری چاقی در استان اشاره ای داشت و گفت: علت اصلی اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان استان نبودن تبادل انرژی بین کالری دریافتی و مصرف شده است که با پیشگیری از چاقی در سنین کودکی از چاقی بزرگسالی و پیامد های ناشی از آن می توان جلوگیری کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد :  80 درصد بیماری های قلبی، عروقی، سکته ها و دیابت نوع 2 به علت تغذیه نامناسب و تحرک بدنی پایین است.
وی یکی از عوامل پوکی استخوان را مصرف بی رویه نمک دانست و تصریح کرد: مصرف زیاد نمک کلسیم را از طریق ادرار دفع می کند و موجب کمبود کلسیم در بدن می شود بطوریکه سالانه 51 هزار مورد شکستگی لگن قابل انتساب به پوکی استخوان در کشور رخ می دهد.

دکتر شهرکی ادامه داد:  سرطان سینه و پروستات از شایع ترین سرطان های کشور است که مصرف روغن واسیدهای چرب اشباع شده در بروز این بیماری موثر است.

به گفته دکتر شهرکی : در رژیم های تغذیه ای صحیح چیزی به نام حذف یک ماده غذایی وجود ندارد بلکه تاکید بر مصرف همه گروه غذاهای بوده ولی میزان مصرف مواد غذایی مد نظر متخصصین تغذیه است.

 گفتنی است :سمینار بسیج اطلاع رسانی تغذیه با حضور مدیران معاونت بهداشتی،اعضای هیات علمی،و کارشناسان سازمانها واصحاب رسانه در معاونت بهداشتی برگزار شد .

ولازم به ذکر است بسیج اطلاع رسانی تغذیه از 29 آذر آغاز گردیده وتا 14 دیماه ادامه خواهد داشت.

امتحانی5/10

                   روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان


1395/10/06 ١٠:٥٠ News, Slider, Other ١٤١٨٦

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج





اخبار جدید

روابط عمومی/نظارتهای بازرسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی ویژه مراسم مذهبی وحضورهمیشه در صحنه تیم های اورژانس 115 در کنار عزاداران حسینی
روابط عمومی/راه اندازی پایگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدف بهره مندی 16 هزار دانشجو از خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد: تکمیل مرکز تسهیلات زایمانی نصرت آباد گامی مهم درجهت استاندارد سازی خدمات سلامت
روابط عمومی/دستان پرتوان شما بهورزان عزیز، سازنده سلامت امروز ونوید بخش فردایی بهتر است ..... بهورزان سفیران اجتماعی سلامت
روابط عمومی/تجلیل از رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آئین نکوداشت سادات استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری جشن روز بهورز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
روابط عمومی/32 سال پیش ایرانیان برای اولین بار مردانی زحمتکش در عرصه سلامت ، بعنوان بهورز به دنیا معرفی کردند .
روابط عمومی/لزوم ارائه خدمات سلامت به تمامی حجاج، با حضور تیم های اورژانس 115،بیماریها وسلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...در اولین پرواز ورود حجاج موردی از بیماریهای واگیر وتنفسی مشاهده نشد.
روابط عمومی/شهروندان عزیز به منظور پیشگیری از بیماریها از قربانی کردن دامها در مسیر استقبال حجاج جدا خودداری کنند .
روابط عمومی/پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت فرارسیدن ۱۲شهریور روز بهورز
روابط عمومی/معاون غذا ودارو دانشگاه در خاش عنوان کرد: سرانه مصرف خودسرانه دارو در استان سیستان وبلوچستان 10 درصد از متوسط کشوری بالاتراست.
روابط عمومی/مشارکت شهروندان در معرفی افراد در معرض خطر به مراکز کاهش آسیب، لازمه کاهش آسیبهای اجتماعی
روابط عمومی/ اجرای کامل نظام مراقبت بیماریها برای حجاج با راه اندازی پایگاه سلامت و استقرار تیمهای بهداشت،درمان ،و فوریتهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در باند فرودگاه زاهدان
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه خبرداد : آغاز اجرای برنامه کنترل عفونت در سطح یک ارائه خدمات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/حضور فعال داوطلبین سلامت در کارگاه هفته ازدواج و برنامه های تب کریمه کنگو
روابط عمومی/معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
روابط عمومی/مقدار418کیلوگرم موادغذایی فاسد وفاقدقابلیت مصرف انسانی درشهرستان خاش بانظرمقام قضایی معدوم شد.
روابط عمومی/برگزاری جلسه آموزشی خودمراقبتی در برابر بیماری های مشترک انسان و حیوان (هاری و تب کریمه کنگو ) به منظور افزایش سطح علمی سفیران سلامت سازمانی ادارات شهرستان به میزبانی مرکز بهداشت شهرستان زاهدان
روابط عمومی/برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت با ائمه جمعه در راستای برنامه نظام مراقبت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان شهرستان خاش

محتوای مرتبط