اخبار > روابط عمومی/مصرف روغن واسیدهای چرب اشباع شده عامل مهم بروز سرطان سینه وپروستات

دکتر زنگنه معاون فنی مرکز بهداشت استان در سمینار بسیج اطلاع رسانی تغذیه  اظهار داشت :چند سالی است که کشور در گذار شهرنشینی قرار گرفته و کم تحرکی ، تغذیه نا مناسب ، آلودگی هوا سبب افزایش بیماری های غیر واگیردار شده است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان  ادامه داد: امروزه شکر و نمک را دو سم سفید خاموش می دانند که مصرف نادرست و بیش از حد آن سبب بیماری های فشار خون و دیابت و سرطان ها و در نهایت مرگ تدریجی بیمار می شود.

وی به حضور فعالان طرح بسیج ملی تغذیه در مراکز عمومی اشاره کرد و افزود: این فعالان با حضور در مدارس و مساجد و پارکها به آموزش مصرف درست قند ،نمک و روغن در زندگی امروزی پرداخته اند.

دکتر منصور شهرکی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به جمعیت بالای بیماری چاقی در استان اشاره ای داشت و گفت: علت اصلی اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان استان نبودن تبادل انرژی بین کالری دریافتی و مصرف شده است که با پیشگیری از چاقی در سنین کودکی از چاقی بزرگسالی و پیامد های ناشی از آن می توان جلوگیری کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد :  80 درصد بیماری های قلبی، عروقی، سکته ها و دیابت نوع 2 به علت تغذیه نامناسب و تحرک بدنی پایین است.
وی یکی از عوامل پوکی استخوان را مصرف بی رویه نمک دانست و تصریح کرد: مصرف زیاد نمک کلسیم را از طریق ادرار دفع می کند و موجب کمبود کلسیم در بدن می شود بطوریکه سالانه 51 هزار مورد شکستگی لگن قابل انتساب به پوکی استخوان در کشور رخ می دهد.

دکتر شهرکی ادامه داد:  سرطان سینه و پروستات از شایع ترین سرطان های کشور است که مصرف روغن واسیدهای چرب اشباع شده در بروز این بیماری موثر است.

به گفته دکتر شهرکی : در رژیم های تغذیه ای صحیح چیزی به نام حذف یک ماده غذایی وجود ندارد بلکه تاکید بر مصرف همه گروه غذاهای بوده ولی میزان مصرف مواد غذایی مد نظر متخصصین تغذیه است.

گفتنی است :سمینار بسیج اطلاع رسانی تغذیه با حضور مدیران معاونت بهداشتی،اعضای هیات علمی،و کارشناسان سازمانها واصحاب رسانه در معاونت بهداشتی برگزار شد .

ولازم به ذکر است بسیج اطلاع رسانی تغذیه از 29 آذر آغاز گردیده وتا 14 دیماه ادامه خواهد داشت.

1395/10/06 ١٠:٥٠ News, Slider, Other ١٤١٨٦

روابط عمومی/اجرایی شدن برنامه واکسیناسیون هپاتیت B در زندانهای زاهدان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/رونمایی از نرم افرا تلفن همراه با موضوع HIV _ ایدز
روابط عمومی/نخستین پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاهی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد
روابط عمومی/داوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع سه داوطلب سلامت برتر کشور ...ثبت این افتخار بزرگ بر لوح زرین سلامت استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/در حوزه سلامت، آموزش به تنهائی کفایت نمی کند و در واقع پرورش است که یک انسان را در این حوزه کاری به الگو و مدل موفق تبدیل می کند
روابط عمومی/ ترویج فرهنگ سلامت در مرکز وحدت و همدلی با مشارکت علمای تشیع وتسنن استان سیستان وبلوچستان
برگزاری گارگاه درمان مالارياي سخت در سراوان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سمینار مالاریا خبر داد: به صفر رسیدن موارد انتقال محلی فالسیپارم مالاریا، ثمره تلاش سربازان سلامت ودستاوردی به یادماندنی درتالار افتخارات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/ عدالت در ارائه خدمات سلامت به مردم در مرکز تا دورترین نقاط مرزی استان از وظایف دست اندرکاران سلامت است.
روابط عمومی/شناسایی ابتلای حدود 4 در صد از زنان باردار استان سیستان وبلوچستان به بی سرو صدا ترین بیماری قرن
روابط عمومی/خدمات آزمایشگاهی ، روزانه به حدود 500 بیمار در بزرگترین مرکز خدمات آزمایشگاهی استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/ راه اندازی اولین کلینیک دندانپزشکی ویژه بیماران خاص و عفونی در زاهدان
روابط عمومی/ نجات جان مادر باردارغیر ایرانی در سراوان...تقدیر معاون بهداشت دانشگاه از همت وسماجت پزشک ،ماما وبهورز مرکز دهک سراوان در شناسایی، پیگیری واعزام به موقع مادر باردارغیر ایرانی .
روابط عمومی/ پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت در پی درگذشت همکار بزرگوار، مرحومه قریش دهواری، بهورز محترم خانه بهداشت روستای سوران کله گان
روابط عمومی/آغاز طرح وارنیش فلوراید تراپی برای 180 هزار دانش آموز مقطع ابتدایی (12-7) سال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/مراسم تکریم و معارفه مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان خاش برگزار شد
روابط عمومی/معاون اجتماعی وزارت بهداشت در مراسم راه اندازی 37 کانون سلامت زاهدان عنوان کرد: اجتماعی شدن سلامت به شکلی برنامه ریزی شده که تا هریک از هموطنان عضوی ازکانونهای فعال سلامت کشور باشند.
روابط عمومی/پایانه میرجاوه شرقی ترین موکب ایران، عرصه ای برای تکریم میهمانان، و فرصتی برای خدمت صادقانه فعالان بهداشت و درمان
روابط عمومی/برگزاری پنجمین وبینارهپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان