اخبار > روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:



 پیشگیری از بيماري تب خونریزی دهنده كريمه كنگو)  CCHF  (با نظارت ومشارکت  همه شهروندان بر ذبح بهداشتی دامها

با توجه به فرا رسیدن  عید سعید قربان و افزایش ذبح غیر بهداشتی دام در سطح شهرها،و فصل گرما وافزایش فعالیت کنه ها، خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد، که قطعا با مشارکت همه شهروندان و رعایت نکات بهداشتی از بروز این بیماری پیشگیری خواهد شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب که تب کریمه کنگو)  CCHF  (بیماری خونریزی دهنده ی تب دار و کشنده ای می باشد، که می تواند از طریق گزش کنه آلوده یا تماس مستقیم با خون، ترشحات یا لاشه گوشت دام آلوده یا خون، بزاق،  فرد مبتلا به بیماری انتقال یابد،خاطر نشان کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت ناقلین (به ویژه کنه ها) و احتمال خطر بروز بیماریهای مشترک بین اتسان وحیوان  (به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو CCHF ) باید  مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد : بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچ گونه علایم مشخصی ندارد و خطر انتقال آن به انسان در طی ذبح حیوان آلوده و یا یک دوره کوتاه پس از ذبح حیوان آلوده وجود دارد.لذا از شهروندان عزیز انتظار داریم به نکات بهداشتی در زمینه پیشگیری از این بیماری خطرناک دقت نمایند.

 معاون بهداشتی دانشگاه هشدار داد : در صورت هر نوع تماس با دام به ویژه هنگام ذبح و خرد كردن گوشت تازه می بایست از وسايل حفاظت فردی مانند دستكش، ماسك، عينك، روپوش و چكمه استفاده کرد و قبل از خرد كردن، دستكاري و مصرف گوشت تازه  دام ذبح شده لازم است: حداقل به مدت 24 ساعت و امعا و احشای آن مانند دل، جگر و قلوه به مدت 48 در يخچال و در دمای 4 تا 8 درجه نگهداري شود و از مصرف جگر، دل، قلوه و گوشت دام به صورت خام یا نیم پز جدا خودداری گردد.

 وی هشدار داد : علایمی شبیه سرماخوردگی و یا خونریزی از نقاط مختلف بدن به خصوص زیرپوستی در فردی با سابقه تماس با دام، می تواند نشانه هایی از بیماری کشنده CCHF باشد، لذا در صورت هرگونه موردی با تماس به فوریتهای سلامت (115) جهت انتقال فرد بیمار  به بیمارستان اقدام گردد.


1397/05/28 ١٢:١٩ News ١٩٠١٩

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج





نمایش خبر

اخبار جدید

روابط عمومی/نوروزی به یادماندنی با مشارکت فعال تیم های فوریتهای سلامت و بازرسان سلامت محیط در طرح بسیج سلامت نوروزی
بازدید رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش از مراکز خدمات جامع سلامت کشیک نوروزی و پایگاه های اورژانس جاده ای
روابط عمومی/۴۵۵ مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان خاش در ۶ روز اول "طرح بسیج سلامت نوروزی"
روابط عمومی/گردهمایی کارشناسان و مشاوران تغذیه دانشگاه به مناسبت روز رژیم درمانگر
روابط عمومی/خدمات داروئی، درمانی، بهداشتی و نظارتی تعطیلی ندارد
روابط عمومی/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: 1675 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد
جشنواره غذاهای بومی ومحلی در سیب وسوران با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت
روابط عمومی/نکات ایمنی در سفرهای نوروزی
روابط عمومی/تشدید نظارتهای ویژه بهداشتی در قطارهای مسافر بری و مبادلات ریلی پاکستان به زاهدان با پایش ومراقبت ناقلین بیماری تب دنگ
روابط عمومی/بهبود وضعیت تغذیه کودکان زیر5سال؛ یکی از مهمترین زمینه های همکاری بین بخشی در شهرستان خاش
روابط عمومی/بیماریهای غیر واگیر علت 76 درصد مرگ ومیر ها در سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/ آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی با حضور بازرسان سلامت محیط و کارشناسان و تکنسین های فوریتهای پزشکی از امروز در استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/برگزاری مانور بسیج سلامت نوروزی ستاد فوریتهای سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان خاش
روابط عمومی/نجات جان 870 مادر باردار پرخطر در سال 97 با نقش آفرینی و مداخله بموقع ماماهای تسهیلات زایمان ایمن روستایی و حاشیه شهر زاهدان
روابط عمومی/رصد ناقل مالاریا (پشه آنوفل) با بهره گیری از تکنیک های مدرن در 15 روستای شاهد حشره شناسی استان سیستان وبلوچستان
روابط عمومی/ خبر تصویری بازدید معاونین دانشگاه از چهارمین بازارچه خیریه مهرورزی
روابط عمومی/ترسیم زندگی شاد وسالم و عاری ازدخانیات بیشترین آثار مشارکتی دانش آموزان زاهدانی در مسابقه نقاشی خودمراقبتی
روابط عمومی/مشارکت 41 تیم سلامت محیط دانشگاه در طرح بسیج سلامت نوروزی
روابط عمومی/نظام سلامت همراه مرزبانان میهن در نقطه صفر مرزی میرجاوه
روابط عمومی/راه اندازی ایستگاه سلامت پایدار در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

محتوای مرتبط